Statii de Dedurizare Compacte AC

Modelele AC sunt statii de dedurizare in versiune compacta, cu comanda automata a regenerarii, la care coloana din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla si rezervorul de saramura din material plastic anti-soc sunt asamblate intr-o unitate compacta, eleganta, necesitand un spatiu redus pentru instalare.

Instalatiile de apa bazate pe Statiile Nobel AC reprezinta o solutie eleganta si de gabarit minim pentru dedurizarea apei intr-un apartament sau o vila. Debitele disponibile sunt 1,2 m3/h, 1,8 m3/h si 2,4 m3/h, pentru capacitati ciclice de 60, 90 si respectiv 150 m3x°Fr.

Toate materialele utilizate, inclusiv rasinile schimbatoare de ioni, sunt conforme Directivelor Europene privind materialele și obiectele destinate să vină în contact cu produsele alimentare si apa potabila.

Pe toate modelele se poate monta dispozitivul integrat CLATV sau cel extern CL90i, pentru regenerarea autodezinfectanta a masei cationice.

Statiile de dedurizare AC sunt echipate cu vana de amestec pentru reglarea duritatii reziduale a apei; in plus, este disponibil, la cerere, dispozitivul de alarma la lipsa sare.

Exista 2 versiuni disponibile, ambele cu programator electronic, cu diferite modalitati de regenerare automata:

AC/AT : echipata cu vana de comanda automata a regenerarii AUTOTROL, de ultima generatie, cu vana de amestec (by-pass) integrata, pentru reglarea duritatii remanente a apei furnizate. Programator electronic computerizat de timp LOGIX 742, cu afisaj digital, ce permite programarea atat a orei si zilei in care se doreste sa aiba loc regenerarea, cat si a frecventei regenerarilor, de la un minimum de o regenerare la fiecare 12 ore la un maxim de o regenerare la fiecare 99 de zile. In alternativa, este posibila programarea regenerarii in zile fixe din saptamana, intotdeauna la aceeasi ora presetata.

AC/AV : vana de comanda mentionata mai sus este prevazuta cu un senzor de debit si cu un contor cu turbina. Programator electronic computerizat de timp/volum LOGIX 762, cu afisaj digital, ce permite programarea regenerarii in urmatoarele moduri:

- timp-volum: dupa atingerea volumului presetat, la ora prestabilita.

- numai volum : imediat dupa atingerea volumului presetat.

- numai timp : analog celor descrise la modelele AC/AT

Pentru ambele versiuni se poate programa o regenerare spontana, o data la un minim de 12 ore sau un maxim de 99 de zile, independent de consumul efectiv de apa.

In orice moment, independent de programarile facute, este posibil sa se actioneze manual regenerarea, prin simpla apasare a unui buton. Regenerarea se realizeaza automat iar statia revine apoi in faza de functionare.

Solicita o oferta

Image CAPTCHA

Produse

Modelele AC sunt statii de dedurizare in versiune compacta, cu comanda automata a regenerarii.…
Sistemele AC sunt statii de dedurizare in versiune compacta, cu comanda automata a regenerarii.…

Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.