Despre noi

Despre noi       Certificari        Politica de calitate        Retea Distribuitori

ASCOMI TRADE COMPANY activeaza din anul 1993 in domeniul instalatiilor de tratare a apei, de incalzire, sanitare si aer conditionat.

In tot acest timp, ASCOMI TRADE COMPANY a acordat clientilor sai consultanta tehnica si a furnizat echipamente de calitate, de la cei mai importanti producatori europeni.

De-a lungul anilor, ASCOMI a fost partenerul strategic in vederea intrarii si consolidarii pe piata romaneasca al unor firme de prestigiu: FERROLI (Italia), CIAT (Franta), GEBERIT (Elvetia), DAB (Italia), GIACOMINI (Italia), SCHAKO (Germania), CIMM (Italia), ELCO (Elvetia) sunt doar o parte dintre acestea.

ASCOMI ofera APA BUNA, atat pentru clientii din sectorul casnic, cat si pentru cei din sectorul industrial.Din 1993, ASCOMI TRADE COMPANY este reprezentantul tehnic si comercial exclusiv in Romania al firmei italiene NOBEL din Milano, ce produce echipamente de tratare a apei – statii de dedurizare, filtre apa, demineralizatoare, osmoza inversa. Impreuna, cei doi parteneri s-au impus pe piata romaneasca, devenind lideri in domeniul statiilor de dedurizare.

APA BUNA este produsa cu echipamente de tratarea apei NOBEL.

ASCOMI este NOBEL in Romania!

 

Certificari

ISCIR

ASCOMI este autorizata ISCIR conform P.T. A1-2010 "Aparate de incalzit alimentate cu combustibil solid, lichid sau gazos cu puteri nominale ≤ 400 kW", detinand autorizatia DISPR/CR4/F,D/2/3171/0/21.02.2012 in domeniul REPARARE SI INTRETINERE si VERIFICARI TEHNICE IN UTILIZARE la Cazane de apa calda avand P ≤ 400 kW.

ISO
ASCOMI are certificat sistemul de management integrat calitate - mediu, avand la baza standardele internationale SR EN ISO 9001:2008 si SR EN ISO 14001:2005.

certificari

Politica in domeniul calitatii si mediului

Calitatea si protejarea mediului inconjurator sunt strans legate de strategia dezvoltarii S.C. ASCOMI TRADE COMPANY S.R.L..

Politica în domeniul calitatii si mediului stabilita de Directorul General confrom cu standardele SR EN ISO 9001:2008 si SR EN ISO 14001:2005 este corelata cu celelalte politici si strategii de piata, corespunde cu aspectele proprii de mediu si are in vedere calitatea proceselor executate, compatibile cu scopurile societatii.

Directorul General numeste Reprezentantul Managementului Integrat care raspunde de respectarea, de punerea in aplicare a politicii si obiectivelor in domeniul calitatii si mediului, de realizarea, de implementarea si mentinerea procesele necesare Sistemului Management Integrat Calitate-Mediu si raporteaza managementului organizatiei performantele sistemului pentru analizare si imbunatatire.

Pentru realizarea politicii în domeniul managementului calitatii si mediului, S.C. ASCOMI TRADE COMPANY s.r.l. îsi stabileste urmatoarele obiective:

a) Imbunatatirea SMI si mentinerea certificarii

b) Satisfactia cerintelor clientilor;

c) Cresterea continua a eficientei lucrarilor si serviciilor executate

d) Prevenirea riscurilor poluarii

Angajamentul Directorului General privind politica in domeniul calitatii si mediului

  • Comunicarea importantei satisfacerii cerintelor clientilor;
  • Conformarea la cerintele legale si a celor reglementate privind calitatea produselor/ proceselor realizate, aspectelor proprii de mediu;
  • Asumarea responsabilitatii de prevenire a poluarii mediului;
  • Dezvoltarea, mentinerea si imbunatatirea continua a sistemului de management integrat calitate-mediu, prin asigurarea disponibilitatii resurselor necesare ( resurse umane, abilitati specializate, infrastructura organizatorica, resurse tehnologice si financiare), pentru imbunatatirea continua a calitatii a sistemului de management integrat si a performantelor de mediu;
  • Comunicarea in exterior a politicii de protectia mediului.

Data : 17.01.2011 DIRECTOR GENERAL,
Victor CUCU

Reteaua de distribuitori

distribuitori