Statii de Dedurizare cu Coloane Metalice

Modelele AM sunt statii de dedurizare cu coloane din otel carbon, acoperite la interior cu rasini epoxidice de uz alimentar, prevazute cu placa de distributie cu efect radial cu duze difuzoare (crepine) din polipropilena.

Rasinile schimbatoare de ioni sunt asezate pe un strat suport de nisip cuartos sferoidal de granulatie selectata.

Gama de debite (de la 5,5 pana la 120 m3/h) si capacitati ciclice (intre 900 si 15600 m3x°Fr) disponibile recomanda statiile AM in special pentru aplicatii industriale.

Toate materialele utilizate, inclusiv rasinile schimbatoare de ioni, sunt conforme Directivelor Europene privind materialele și obiectele destinate să vină în contact cu produsele alimentare si apa potabila.

Pe toate modelele se pot monta dispozitivele externe CL90i si CL180i, pentru regenerarea autodezinfectanta a masei cationice.

Programatorul statiei dispune de o conexiune ethernet ce permite monitorizarea functionarii de la distanta.

 

Din punct de vedere constructiv, statiile de dedurizare AM se impart in:

 AM/D : statii automate de dedurizare la care grupul de comanda automata a regenerarii este compus din 6 vane cu membrana cu actionare hidro-pneumatica, conduse de catre un panou electric de comanda si control al regenerarii, cu programator electronic computerizat cu microprocesor SIEMENS - seria LOGO. Din punct de vedere al automatizarii, modelele AM/D sunt disponibile in 4 versiuni cu debite intre 5,5 si 60 m3/h:

- AM/DT, cu comanda regenerarii functie de timp

- AM/DV, cu comanda regenerarii functie de timp/volum

- AM/D METER, cu comanda regenerarii functie de volum si intreruperea furnizarii de apa (nededurizata) in timpul regenerarii

- AM/D DUPLEX, cu comanda regenerarii functie de volum si furnizare continua de apa dedurizata (statia este compusa din doua coloane cu masa cationica, dintre care una este permanent in functiune, iar cealalta in regenerare sau stand-by).

AM/F : statii automate de dedurizare la care grupul de comanda automata a regenerarii este compus din 6 vane fluture cu servomotor cu actionare pneumatica cu dublu efect, conduse de catre un panou electric de comanda si control al regenerarii, cu programator electronic computerizat cu microprocesor Siemens - seria LOGO. Din punct de vedere al automatizarii, modelele AM/F sunt disponibile in 2 versiuni, in plaja de debite 36÷120 m3/h:

- AM/F METER, cu comanda regenerarii functie de volum si intreruperea furnizarii de apa (nededurizata) in timpul regenerarii

- AM/F DUPLEX, cu comanda regenerarii functie de volum si furnizare continua de apa dedurizata (statia este compusa din doua coloane cu masa cationica, dintre care una este permanent in functiune, iar cealalta in regenerare sau stand-by).

Solicita o oferta

Image CAPTCHA

Produse

Modelele AM/F sunt statii de dedurizare cu coloane din otel carbon, acoperite la interior cu rasini…
Modelele AM/D DUPLEX sunt statii de dedurizare cu coloane din otel carbon, acoperite la interior cu…
Modelele AM/D sunt statii de dedurizare cu coloane din otel carbon, acope

Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.