Modelele AC sunt statii de dedurizare in versiune compacta, cu comanda automata a regenerarii. Coloana cu rasini schimbatoare de ioni si rezervorul de saramura sunt asamblate intr-o unitate compacta. Pentru debite si capacitati ciclice mici, statiile AC reprezinta o solutie eleganta si de gabarit minim pentru dedurizarea apei pentru un apartament sau o vila.Materialele din care sunt realizate sunt netoxice si recomandate pentru uz alimentar.Pe toate modelele se poate monta dispozitivul CL90, pentru regenerarea autodezinfectanta. In plus, ele sunt echipate cu vana de amestec pentru reglarea duritatii reziduale a apei.

AC/AV : utilizeaza cea mai avansata vana de comanda a regenerarii, completata de un programator de conceptie noua. Aceste modele sunt echipate cu un senzor de debit si cu un contor cu turbina, incorporate in grupul de comanda a regenerarii. Statia permite programarea regenerarii in urmatoarele moduri :

  • timp-volum: dupa atingerea volumului presetat, la ora prestabilita.
  • numai volum : imediat dupa atingerea volumului presetat.
  • numai timp : analog celor descrise la modelele AC/AT.

In plus, se poate programa o regenerare spontana, o data la un minim de 12 ore sau un maxim de 99 de zile, independent de consumul efectiv de apa.

Functionare semiautomata (pentru toate modelele)
In orice moment, independent de programarile facute, este posibil sa se actioneze manual regenerarea, prin simpla apasare a unui buton. Regenerarea se realizeaza automat iar statia revine apoi in faza de functionare.

Presiune de lucru: 2 – 8 bar
Temperatura de lucru: 5 – 40 °C
Alimentare electrica : 220 V/50 Hz/10 W
Tensiune de functionare : 12 V/50 Hz (transformator incorporat)


AC/AV Comanda volumetrica
Afisajul programatorului vizualizeaza :

  • debitul de apa in timpul functionarii (l/min)
  • cantitatea de apa dedurizata disponibila (m3/h) pana la regenerare
  • ziua si ora curenta
  • ora stabilita pentru regenerare
  • frecventa de regenerare programata
  • consumul de sare
  • capacitatea ciclica a statiei

In timpul regenerarii este indicat si timpul ramas pana la incheierea fazei curente si timpul ramas pana la incheierea completa a regenerarii.
Este disponibil, la cerere, un contact liber de tensiune pentru transmiterea la distanta a starii de regenerare/functionare.
Este posibila si comanda la distanta a regenerarii, printr-un semnal de la un dispozitiv extern, precum si afisarea necesitatii reviziei periodice.

Caracteristici tehnice Dimensiuni si mase

Model Debit
maxim,
m3/h
Capacitate
ciclica,
m3 x °Fr.
Continut
rasini,
litri
Consum
sare/ciclu,
kg

Racorduri
A,
mm
B,
mm
C,
mm
Masa
neta,
kg
AC 60 1,2 60 10 1,50 1" 320 670 600 30
AC 90 1,8 90 15 2,25 1" 320 1010 600 35
AC 150 2,4 150 25 3,7 1" 320 1140 600 50

Te-ar putea interesa