Pompe dozatoare

Gama cuprinde pompe dozatoare electromagnetice cu membrana controlate electronic (cu debit reglabil, constant sau proportional), pompe dozatoare cu regulator de pH si Redox, debitmetre cu emitator de impulsuri pentru comanda pompelor proportionale si rezervoare de stocare.

Aceste noi pompe dozatoare, de ultima generatie, se disting printr-o fiabilitate ridicata si prin utilizarea unor solutii tehnice inovatoare. Modelele digitale (TPZ, TPR si TCK) sunt dotate cu un panou de comanda electronic montat chiar pe pompa, cu afisaj luminos avand posibilitatea de selectie a instructiunilor in 6 limbi, si permit introducerea unei parole de acces in vederea protejarii datelor programate.

La aceste modele, toate setarile si reglajele se fac prin intermediul tastaturii digitale; in plus, este disponibil un contact liber de potential pentru a semnaliza la distanta situatiile de alarma si o intrare pentru a inhiba de la distanta functionarea pompei. Modelul AKL, cu reglare analogica, reprezinta solutia cea mai simpla si fiabila pentru dozarea cu debit constant.

Solicita o oferta

Image CAPTCHA

Produse

Sunt pompe dozatoare electromagnetice cu membrana controlate electronic, 
Sunt pompe dozatoare electromagnetice cu debit constant, reglabil, cu reglare analogica de la 1
Sunt pompe dozatoare electromagnetice cu membrana controlate electronic, cu debit 

Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.