Centrale termice, cazane incalzire

ASCOMI TRADE COMPANY pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de centrale termice si cazane de incalzire:

  • Centrale termice murale cu condensare
  • Grupuri termice cu condensare
  • Cazane cu condensare
  • Cazane de apa calda din fonta si din otel, cu doua sau trei drumuri de fum
  • Cazane pentru combustibili solizi
  • Cazane cu gazeificare pentru combustibili solizi

Principalii nostri furnizori sunt :

VIESSMANN – poate cel mai cunoscut producator european de echipamente HVAC, cu o istorie de peste 100 de ani si o calitate incontestabila a produselor. (pentru mai multe detalii despre produsele VIESSMANN contactati un specialist Ascomi sau www.viessmann.ro)

FERROLI – unul dintre principalii producatori europeni de echipamente pentru instalatii de incalzire. (pentru mai multe detalii despre produsele FERROLI contactati un specialist Ascomi sau www.ferroli.ro)

IMMERGAS - este cea mai vândută marcă de centrale termice murale clasice sau cu condensare din Italia de 15 ani consecutiv, cu o cotă de piaţă de peste 15%. În Romania, IMMERGAS se numără printre liderii pieţei de centrale termice cu gaz, fiind una din cele mai apreciate mărci pentru raportul preţ/calitate oferit. (pentru mai multe detalii despre produsele IMMERGAS contactati un specialist Ascomi sau www.condensareimmergas.ro)

Solicita o oferta

Image CAPTCHA

Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.