Sterilizatoare UV

Gama sterilizatoarelor cu raze UV comercializate de catre NOBEL include:

  • Sterilizatoare cu raze UV pentru debite mici (240÷2400 litri/ora) seriile HR / W, cu camera de sterilizare din otel inoxidabil AISI 304 slefuit, teaca de protectie din cuart, alimentator extern cu LED de semnalizare a starii de functionare. Racorduri ¼”÷ ¾”. Iradiere 40 mJ/cm2.
  • Sterilizatoare cu raze UV pentru debite medii (1350÷10.000 litri/ora) seria FC, cu camera de sterilizare din otel inoxidabil AISI 304 sau AISI 316 slefuit, teaca de protectie din cuart, vizor functionare, panou de comanda IP55 (montare pe perete) cu intrerupator general, LED de semnalizare, alarma acustica. Racorduri ¾”÷2". Iradiere 40 mJ/cm2.
  • Sterilizatoare cu raze UV pentru debite mari seria FC-D, cu camera de sterilizare din otel inoxidabil AISI 304 sau 316 slefuit, teaca de protectie din cuart, vizor functionare, panou de comanda IP55 (montare pe aparat) cu intrerupator general, contor, LED de semnalizare, alarma acustica. Racorduri cu flanse DN50÷DN100. Iradiere 40 mJ/cm2.

Solicita o oferta

Image CAPTCHA

Produse

Gama sterilizatoarelor cu raze UV comercializate de catre NOBEL include:

Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.