Termeni si conditii

 

Pentru a folosi serviciile ascomi.ro, este necesar a respecta urmatoarele reguli:

• sa furnizati date reale, exacte si complete despre Dvs., completand toate rubricile obligatorii ale formularului de inregistrare

• sa mentineti si innoiti daca este cazul datele de inregistrare, pentru ca ele in continuare sa ramana reale, exacte si complete;

In cazul in care veti furniza date care nu sunt reale, inexacte sau incomplete, ascomi.ro are dreptul sa suspende, sau sa desfiinteze contul Dvs. si sa respinga toate incercarile de utilizare a sitului.

Firma ASCOMI TRADE COMPANY SRL nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site au garantia oferita fiecarui produs in parte. Fiecare produs care beneficiaza de garantie, va fi insotit de certificat de garantie.

ASCOMI TRADE COMPANY nu fi poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

ASCOMI TRADE COMPANY incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret), insa nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori.

Produsele livrate pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificare prealabila a acestora.Confidentialitate
 

Administratorul ASCOMI TRADE COMPANY asigura confidentialitatea informatiei cu caracter personal inclusa in formularul de inregistrare pe site.

Datele cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client si, dupa caz, pentru a transmite informatii legate de promotiile noastre.

ASCOMI TRADE COMPANY nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.

Cu toate acestea, ASCOMI TRADE COMPANY va fi nevoit sa transmita o parte sau toate acceste informatii atunci cand o cere legea sau in cazurile cand persoanele vor aduce probe suficiente despre faptul ca informatia din contul Dvs. prin continutul sau incalca drepturile sau interesele legitime ale tertilor.producatori fara notificare prealabila a acestora.

Remarketing / Retargetare
 

Acest site utilizeaza Remarketing-ul si Audiente Similare pentru a servi vizitatorilor sai reclame contextuale, atat in Reteaua de Cautare, cat si in Reteaua de Display Google.

Pentru a putea face acest lucru, site-ul colecteaza informatii despre sesiunea vizitatorilor cu ajutorul tehnologiei "cookie". Acest modul este un numar care identifica browserul computerului si nu persoana
care utilizeaza computerul.

Utilizatorii care nu doresc sa vizualizeze Publicitate bazata pe interese isi pot ajusta propriile setari de cont, vizitand Setarile de Advertising Google si Descarcand Plugin-ul de Dezactivare al Cookie-ului de Publicitate. Astfel, utilizatorii pot adauga, sterge sau preciza exact categoriile ce sunt folosite pentru a le fi afisata publicitatea bazata pe interese. Oricum, informatiile colectate nu includ date personale si delicate, precum starea de sanatate, date financiar-bancar, cele privitoare la religie, sex, etnie sau orientare politica si nici cele legate de jocuri de noroc, alcool, medicamente.

Utilizatorii pot alege sa renunte complet la a mai primi publicitate bazata pe interese. Dezavantajul in acest caz, ar putea fi faptul ca publicitatea, ce la va fi totusi afisata, in calatoria lor online, este posibil sa nu mai fie asa relevanta pentru ei.

Utilizatorii internet pot afla mai multe informatii despre cum pot face ca publicitatea pe care o consuma sa  fie relevanta, dand click pe linkul Ad Choices (sau similar) care se regaseste la orice banner/reclama, pe care o vad afisata in Reteaua de Display Google, in coltul din dreapta sus.

Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.