Statii Automate de Dedurizare a Apei AC/AT

SKU:
AC60/AT
Garantie:
2 ani

Sistemele AC sunt statii de dedurizare in versiune compacta, cu comanda automata a regenerarii functie de un program de timp.

Sistemele AC sunt statii de dedurizare in versiune compacta, cu comanda automata a regenerarii. Coloana cu rasini schimbatoare de ioni si rezervorul de saramura sunt asamblate intr-o unitate compacta. Pentru debite si capacitati ciclice mici, modelele AC reprezinta o solutie rezidentiala eleganta si de gabarit minim, pentru dedurizarea apei intr-un apartament sau o vila. Materialele din care sunt realizate sunt netoxice si recomandate pentru uz alimentar. Pe toate sistemele de dedurizare AC se poate monta dispozitivul CL90, pentru regenerarea autodezinfectanta. In plus, statiile sunt echipate cu vana de amestec pentru reglarea duritatii reziduale a apei.

AC/AT : utilizeaza cea mai avansata vana de comanda a regenerarii, cu programator electronic de timp. Sistemul permite programarea atat a orei si zilei in care se doreste sa aiba loc regenerarea, cat si a frecventei regenerarilor, de la un minimum de o regenerare la fiecare 12 ore la un maxim de o regenerare la fiecare 99 de zile. In alternativa, este posibila programarea regenerarii in zile fixe din saptamana, intotdeauna la aceeasi ora presetata.

Functionare semiautomata (pentru toate modelele)
In orice moment, independent de programarile facute, este posibil sa se actioneze manual regenerarea, prin simpla apasare a unui buton. Regenerarea se realizeaza automat iar statia revine apoi in faza de functionare.

Presiune de lucru: 2 – 8 bar
Temperatura de lucru: 5 – 40 °C
Alimentare electrica : 220 V/50 Hz/10 W
Tensiune de functionare : 12 V/50 Hz (transformator incorporat)

AC/AT Comanda de timpAC_AT_AV
Afisajul programatorului vizualizeaza :

  • ziua si ora curenta
  • ora stabilita pentru regenerare
  • frecventa de regenerare programata
  • consumul de sare
  • capacitatea ciclica a statiei

In timpul regenerarii este indicat si timpul ramas pana la incheierea fazei curente si timpul ramas pana la incheierea completa a regenerarii.
Este disponibil, la cerere, un contact liber de tensiune pentru transmiterea la distanta a starii de regenerare/functionare.
Este posibila si comanda la distanta a regenerarii, printr-un semnal de la un dispozitiv extern, precum si afisarea necesitatii reviziei periodice.

Caracteristici tehnice Dimensiuni si mase

Model Debit
maxim,
m3/h
Capacitate
ciclica,
m3 x °Fr.
Continut
rasini,
litri
Consum
sare/ciclu,
kg

Racorduri
A,
mm
B,
mm
C,
mm
Masa
neta,
kg
AC 60 1,2 60 10 1,50 1" 320 670 600 30
AC 90 1,8 90 15 2,25 1" 320 1010 600 35
AC 150 2,4 150 25 3,7 1" 320 1140 600 50

Te-ar putea interesa