Filtre cu Nisip Cuartos, Filtre cu Carbune Activ, Filtre Deferizatoare

In functie de problemele de calitate a apei, tratarea prin procese de filtrare presupune utilizarea catorva tipologii de filtre de apa.

Pentru eliminarea din apa a substantelor in suspensie care provoaca turbiditatea apei, precum namoluri, noroi, substante coloidale etc., se recurge la Filtrarea prin Straturi de Nisip, cu ajutorul unor filtre multimedia (contin mai multe straturi de nisip cuartos de diferite granulatii selectate + antracit pentru filtrare).

Pentru eliminarea fierului si manganului se utilizeaza Filtrele Deferizatoare-Demanganizatoare. Aceastea contin un mediu catalitic (Pirolusita) suprapus pe un strat de nisip cuartos de granulatie selectata.

Un rol special in tratarea apei il au Filtrele cu Carbune Activ, utilizate in special pentru reducerea clorului, dar si pentru eliminarea mirosurilor si gusturilor neplacute (prin absorbtia substantelor organice care le provoaca).

 

Solicita o oferta

Image CAPTCHA
Filtrarea apei prin straturi de nisip elimina substantele in suspensie care provoaca turbiditatea…
Carbunele activ, utilizat la filtrele de apa, este o clasa de substante alcatuite preponderent din…
Deferizare si demanganizarea reprezinta in mod evident procesul de filtrare a fierului si respectiv…

Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.