Filtre cu Cartus FCR, FCP, FCP/K si FCA

FCR - filtre de sedimente cu cartus filtrant pentru retinerea particulelor in suspensie din apa.  Cap si colier de fixare din polipropilena, cu dezaerisitor. Racorduri cu filet interior, cu insertie din bronz. Pahar realizat din material plastic transparent (AS), pentru a se putea controla starea cartusului filtrant in scopul curatarii sau inlocuirii; in plus, paharul este colorat, pentru a ecrana actiunea razelor solare.

Cartus filtrant CRF 35 din plasa de nylon lavabil, filtrare 50 microni; versiunea FCR/F este prevazuta cu cartuse filtrante CRF 25 din din fibre de polipropilena rasucite, filtrare de la 1 la 100 microni.

 

FCP - filtre de sedimente cu cartus filtrant pentru retinerea particulelor in suspensie din apa.  Cap si colier de fixare din bronz cromat cu acoperire protectoare pentru uz alimentar, prevazut cu dezaerisitor. Racorduri cu filet interior, cu insertie din bronz. Pahar realizat din material plastic transparent (TROGAMID T), pentru a se putea controla starea cartusului filtrant in scopul curatarii sau inlocuirii.

Cartus filtrant CRF 35/P din plasa de nylon lavabil, filtrare 50 microni; versiunea FCR/F este prevazuta cu cartuse filtrante din din fibre de polipropilena rasucite, filtrare de la 1 la 100 microni, iar modelele FCP 120 si FCP 180 au cartuse filtrante CXT 2, din plasa din otel inoxidabil (cu grad de filtrare standard de 50 de microni).

 

FCP/K - filtre de sedimente cu cartus filtrant pentru retinerea particulelor in suspensie din apa.  Cap si colier de fixare din bronz cromat cu acoperire protectoare pentru uz alimentar, prevazut cu dezaerisitor. Racorduri cu filet interior, cu insertie din bronz. Pahar si cartus filtrant CXT 120 din otel inoxidabil AISI 304SS 50 microni (disponibil optional si la 100 de microni). Inclusiv manometre pentru controlul pierderii de presiune si robinet purjare.

Temperatura maxima de lucru este de 90°C, ceea ce face ca filtrele FCP/K sa poata fi utilizate si ca separatoare de namol pentru instalatiile de incalzire. 

 

FCA 010 - filtre cu carbune activ pentru retinerea clorului rezidual, mirosurilor si gusturilor neplacute din apa bruta. Cap si colier de fixare din polipropilena, cu dezaerisitor. Racorduri cu filet interior, cu insertie din bronz. Pahar realizat din material plastic transparent (AS), pentru a se putea controla starea cartusului filtrant in scopul curatarii sau inlocuirii; in plus, paharul este colorat, pentru a ecrana actiunea razelor solare.

Cartus filtrant CRC 25 transparent, continand carbune activ granular.

Solicita o oferta

Image CAPTCHA

Produse

Filtrele FCP/K sunt filtre de sedimente cu cartus filtrant pentru retinerea particulelor in…
FCR - filtre de sedimente cu cartus filtrant pentru retinerea particulelor in suspensie din apa.  …

Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.