Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.

FILTRU CU  NISIP

 

Ţara  vedetei: România

Definiţie: Filtru ce foloseşte drept mediul filtrant mai multe straturi de nisip cuarţos.

Sursa definiţiei: Documentaţie tehnică Ascomi Trade Company Srl, România

Context 1:Filtrul de nisip Profi se utilizează pentru curăţarea apei potabile deoarece este o modalitate de curăţare mult  mai ieftină şi mai uşoară, înlocuind rezerva de nisip, reducând costul cheltuielilor. Nu veţi mai avea nevoie de clasicele filtre cu filtru textil care se umplu şi trebuie schimbate des. (www.europrodukte.ro/filtru-de-nisip-profi)

Context 2:Apa din bazin circulă conform schemei clasice: este aspirată prin skimmere şi sifonul de fund, pentru ca  odată aspirată cu ajutorul unei pompe, apa să treaca printr-un filtru de nisip pentru a fi curăţată de impurităţi înainte de a fi deversată în bazin prin stuţurile de introducere (duze).  (Prezentare produse Calor Srl, România)

Corespondent în limba italiană: Filtro a sabbia

Concept generic: Dispozitiv de filtrare

Aria de utilizare: Tratarea apei

 

Descriere scurta

Filtrele FCD/F sunt filtre automate cu nisip cuartos (dual media), cu spalare automata in contracurent a stratului filtrant, echipate cu vane cu membrana cu actionare hidropneumatica.

Descriere scurta

Filtrele de apa din seria FCV sunt filtre automate cu nisip cuartos (dual media), cu spalare automata in contracurent a stratului filtrant.

Descriere scurta

Filtrele FCD/F sunt filtre automate cu nisip cuartos (dual media), cu spalare automata in contracurent a stratului filtrant, echipate cu vane fluture cu servomotor cu comanda pneumatica.