Pompe Dozatoare cu Comanda Temporizata TCK

SKU:
Garantie:

Sunt pompe dozatoare electromagnetice cu membrana controlate electronic, cu debit constant temporizat, cu posibilitatea setarii a pana la 10 programe saptamanale independente.

Sunt pompe dozatoare electromagnetice cu membrana controlate electronic, cu debit constant temporizat, cu posibilitatea setarii a pana la 10 programe saptamanale independente; este posibil de asemenea sa se programeze volumul si durata fazei de dozare, intervalul de timp dintre doua faze succesive si eventuale intarzieri de pornire. Toate setarile se realizeaza digital, cu ajutorul tastaturii si a afisajului. Predispuse pentru conectarea unui intrerupator magnetic de nivel si a unui senzor de debit.

Aceste noi pompe dozatoare, de ultima generatie, se disting printr-o fiabilitate ridicata si prin utilizarea unor solutii tehnice inovatoare. Ele sunt dotate cu un panou de comanda electronic montat chiar pe pompa, cu afisaj luminos avand posibilitatea de selectie a instructiunilor in 6 limbi, si permit introducerea unei parole de acces in vederea protejarii datelor programate. Toate setarile si reglajele se fac prin intermediul tastaturii digitale; in plus, este disponibil un contact liber de potential pentru a semnaliza la distanta situatiile de alarma si o intrare pentru a inhiba de la distanta functionarea pompei.

Date constructive: Carcasa este realizata din polipropilena ranforsata cu fibre de sticla, grad de protectie electrica IP65, cu capac transparent si inchidere cu suruburi, pentru a evita atingerea accidentala a comenzilor. Utilizarea tehnologiei EFT (Elastomer Free Technology) a permis eliminarea oricarui contact al elastomerilor cu lichidele. Membranele si scaunele acestora, realizate din PTFE, permit dozarea tuturor chimicalelor NOBEL destinate tratarii apei; pentru dozarea altor produse recomandam sa consultati Departamentul Tehnic NOBEL.

Pompele pot fi montate pe perete sau pe un plan orizontal (deci inclusiv direct pe rezervor), datorita suportului special cu care sunt furnizate. Un conector special permite modificarea conexiunilor electrice fara a fi nevoie sa se decupleze pompa din instalatie. Toate pompele sunt furnizate impreuna cu fitingurile si furtunele de aspiratie si injectie, filtru si sorb, racord de injectie demontabil ce poate fi curatat, suruburi si dibluri pentru fixarea pe perete sau pe rezervorul de stocare. Gama de accesorii mai include senzori de curgere, vane de dezaerisire, intrerupatoare magnetice de nivel, programatoare electronice de timp.

Model

TCK 603

TCK 800

Debit maxim

l/h

4

5

6

8

7

10

15

18

Contrapresiune

bar

12

10

8

2

12

10

5

1

Frecventa maxima

imp/min.

160

300

Racord injectie

Æ

⅜” - ½”

Masa neta

kg

2

3

dimensiuni (lxadxh)

mm

120x145x230

Curent mediu/de varf

VA

13/90

24/90

Temperatura de lucru

°C

-10°C...+40°C

Alimentare electrica

V/Hz

110-220 / 50-60

Viscozitate maxima lichid

cps

40

Grad de protectie

IP

65

Te-ar putea interesa