Filtre de Apa cu Cartus Filtrant FCR, FCP si FCA

SKU:
FCR35
Garantie:

Filtrarea apei este procesul mecanic ce permite inlaturarea particulelor solide (de dimensiuni mici) din apa.

FCR - filtre de sedimente cu cartus filtrant pentru retinerea particulelor in suspensie din apa.  Cap si colier de fixare din polipropilena, cu dezaerisitor. Racorduri cu filet interior, cu insertie din bronz. Pahar realizat din material plastic transparent (AS), pentru a se putea controla starea cartusului filtrant in scopul curatarii sau inlocuirii; in plus, paharul este colorat, pentru a ecrana actiunea razelor solare.

Cartus filtrant CRF 35 din plasa de nylon lavabil, filtrare 50 microni; versiunea FCR/F este prevazuta cu cartuse filtrante CRF 25 din din fibre de polipropilena rasucite, filtrare de la 1 la 100 microni.

 

FCP - filtre de sedimente cu cartus filtrant pentru retinerea particulelor in suspensie din apa.  Cap si colier de fixare din bronz cromat cu acoperire protectoare pentru uz alimentar, prevazut cu dezaerisitor. Racorduri cu filet interior, cu insertie din bronz. Pahar realizat din material plastic transparent (TROGAMID T), pentru a se putea controla starea cartusului filtrant in scopul curatarii sau inlocuirii.

Cartus filtrant CRF 35/P din plasa de nylon lavabil, filtrare 50 microni; versiunea FCR/F este prevazuta cu cartuse filtrante din din fibre de polipropilena rasucite, filtrare de la 1 la 100 microni, iar modelele FCP 120 si FCP 180 au cartuse filtrante CXT 2, din plasa din otel inoxidabil (cu grad de filtrare standard de 50 de microni, disponibil optional si la 100 de microni).

 

FCA 010 - filtre cu carbune activ pentru retinerea clorului rezidual, mirosurilor si gusturilor neplacute din apa bruta. Cap si colier de fixare din polipropilena, cu dezaerisitor. Racorduri cu filet interior, cu insertie din bronz. Pahar realizat din material plastic transparent (AS), pentru a se putea controla starea cartusului filtrant in scopul curatarii sau inlocuirii; in plus, paharul este colorat, pentru a ecrana actiunea razelor solare.

Cartus filtrant CRC 25 , transparent, continand carbune activ granular.

Te-ar putea interesa