Filtre de Sedimente Multicartus FPA

FPA - filtre de sedimente multi-cartus, pentru debite medii si mari (20÷60 m3/h) si pentru aplicatii civile si industriale, ce au fost proiectate si realizate pentru a avea caracteristici de rezistenta si fiabilitate ridicate; materialele utilizate, executia atenta si verificarile riguroase la care sunt supuse asigura o eficacitate perfecta si o durata de viata indelungata.

Filtrele FPA sunt extrem de versatile si pot fi utilizate in numeroase aplicatii, in special datorita realizarii corpului lor din otel inoxidabil AISI316L. Filtrele sunt furnizate impreuna cu manometre de control si supapa de dezaerisire.

Gama cuprinde diferite modele, fiecare putand fi completat cu diverse tipuri de elemente filtrante (lavabile din plasa de otel inoxidabil sau din plasa de nylon si de unica folosinta, din fibre de polipropilena rasucite sau din microfibra pura de micropropilena), disponibile la randul lor la diverse grade de filtrare (de la 1 la 100 microni). Toate materialele utilizate sunt conforme Directivelor Europene privind materialele și obiectele destinate să vină în contact cu produsele alimentare si apa potabila.

Solicita o oferta

Image CAPTCHA

Produse

Filtrele FPA sunt filtre de sedimente multi-cartus, pentru debite medii si mari (20÷60 m3/h) si…

Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.