Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.

SITĂ

 

Ţara  vedetei: România

Definiţie:Ţesătură de fire metalice sau textile ori tablă perforată, cu ochiuri de dimensiuni foarte mici, prinsă pe un cadru şi folosită la separarea prin cernere a materialelor granuloase sau pulverulente.

Sursa definiţiei: Dicţionarul explicativ al limbii  române, Academia Română, Institutul de lingvistică “ Iorgu Iordan”, Editura Univers Enciclopedic, Bucuresti, 1998

Context 1: Sita-filtru pentru pâlnia D34 este din plastic alimentar, foarte fină şi oferă posibilitatea unei filtrări de calitate. Se foloseşte cu precădere în ferme, acolo unde are loc prima filtrare a laptelui. Preţul nu include şi pâlnia. ( www.agro-shop.ro )

Context 2: Datorită design-ului nou permite spălarea pe contra-curent  a sitei filtrante, eliminând astfel particulele reţinute de sita filtrantă. Atunci când sita filtrantă  trebuie curăţată  pur şi simplu se deschide robinetul cu bilă situat în partea de jos a filtrului. ( www.epurarea-apei.ro/echipamente-tratare-apa/filtre-apa-sedimente/filtru-apa-cu-sita-inox )

Corespondent în limba italiană: Settacio

Concept generic: Dispozitiv de filtrare

Aria de utilizare: Tehnică