Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.

REZERVOR

 

Ţara  vedetei: România

Definiţie:Bazin sau recipient în care se depozitează o cantitate de fluide sau de materiale granulare ori pulverulente

Sursa definiţiei: Dicţionarul explicativ al limbii române, Academia Română, Institutul de lingvistică “ Iorgu Iordan”, Editura Univers Enciclopedic, Bucuresti, 1998

Context 1:Chiar dacă aceste modele au fost proiectate pentru aplicaţiile menţionate anterior, ele pot fi utilizate şi în aplicaţii rezidenţiale, întrucât toate materialele utilizate sunt netoxice şi admise pentru contactul cu apa potabilă. Coloana este realizată din răşini poliesterice ranforsate cu fibră de sticlă, masa cationică are o capacitate de schimb ridicată şi nu influenţează gradul de potabilitate al apei, rezervorul petru saramură  este din material plastic anti-şoc. (www.ascomi.ro)

Context 2: Rezervoarele sunt realizate din tabla de oţel, mantaua se execută virolă cu virolă, montate prin sudură cap la cap, capacele pot fi drepte şi întărite, elipsoidale, mâner de coş. În funcţie de dimensiuni, rezervoarele se furnizează în stare finită sau se asamblează pe locaţia beneficiarului. ( www.confid.ro/rezervoare )

Corespondent în limba italiană: Serbatoio

Concept generic:Recipient

Aria de utilizare: Tehnică