Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.

PANOU DE COMANDĂ

 

Ţara  vedetei: România

Definiţie: : Placă de marmură, de bachelită etc. pe care sunt centralizate toate dispozitivele de comandă şi de măsură ale unei maşini, ale unei uzine, ale unui vapor etc.;

Sursa definiţiei: : Dicţionarul explicativ al limbii române, Academia Română, Institutul de lingvistică “ Iorgu Iordan”, Editura Univers Enciclopedic, Bucuresti, 1998

Context 1:Panoul de comandă are afişajul luminos, oferă posibilitatea selecţiei ntrucţiunilor in 6 limbi diferite şi permite alegrea unei parole de acces pentru o securitate cât  mai sporită a datelor programate. ( Broşură de prezentare a produselor Calor Srl, România )

Context 2:  Modelele digitale (TPZ, TPR si TCK) sunt dotate cu un panou de comanda electronic montat chiar pe pompă, cu afişaj luminos având posibilitatea de selecţie a instrucţiunilor în 6 limbi, şi permit introducerea unei parole de acces în vederea protejării datelor programate. ( Prezentare produselor Ascomi Trade Company Srl, Romania )

Corespondent în limba italiană: Quadro di comando

Concept generic: Instrument de control

Sinonim: Tablou de comanda

Aria de utilizare: Tehnică