Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.

DOZATOR

 

Ţara  vedetei: România

Definiţie:Aparat sau dispozitiv cu funcționare continuă sau intermitentă, care alimentează o mașină sau o instalație de prelucrare a unor amestecuri de materiale și care servește la introducerea în mașină a materialelor în cantități determinate.

Sursa definiţiei: : Dicţionarul enciclopedic  al limbii române, Editura Enciclopedică, 2010

Context 1: Sistemul  de dozare manual Clor/Brom are o  capacitate aproximativă de 3,5 kg de tablete. Potrivit pentru montarea directă pe tubulatura de recirculare a apei din piscina, dispune de conexiune 1,5", de  capacul de închidere cu sistem dublu de siguranţă,  valve de reglare uşor de operat. (www.piscineservice.ro/tratare-si-intretinere/curatare-si-intretinere-piscina/)

Context 2: Unele dozatoare fac zgomot pe perioada când răcesc sau încălzesc. Acest lucru este normal şi zgomotul încetează în intervalele  de timp în care dozatorul nu răceşte şi încălzeşte. Asiguraţi-vă că dozatorul este aşezat pe o suprafaţă perfect plană şi că stă drept.    ( www.cumpana.ro/suport )

Corespondent în limba italiană: Dosatore

Concept generic: Dispositiv hidraulic

Aria de utilizare: Tratarea apei