Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.

DISTRIBUITOR

 

Ţara  vedetei: România

Definiţie: Aparat, piesă, dispozitiv sau mașină care asigură distribuirea rațională a unui material, a combustibilului etc.

Sursa definiţiei: : Dicţionarul explicativ al limbii române, Academia Română, Institutul de lingvistică “ Iorgu Iordan”, Editura Univers Enciclopedic, Bucuresti, 1998

Context 1: Acesta este un distribuitor de tip combinat tur şi retur format dintr-o ţeavă rectangulară 80 x 60. Distanţa unitară între straturi este de 120 mm. Racordul cu olandez are 1" 1/2 pentru conectarea circuitelor de încălzire. (www.calorserv.ro/produse/distribuitor-sinus-80-60-3-circuite-incalzire-SIN401003)

Context 2: Ţeava de legătură ascunsă în interiorul radiatorului nu influenţează puterea termică a radiatorului. Este un sistem asemănător cu racordarea exterioară prin distribuitor inferior cu 4 căi, ţeavă de prelungire şi robinet termostatic, numai, că este încorporat în radiator. În cazul radiatoarelor D-EG DUNAFERR LUX-uNi este inutil folosirea sistemului cu distribuitor inferior cu 4 căi. (www.melindainstal.ro)

Corespondent în limba italiană: Erogatore

Concept generic: Piesă mecanică

Aria de utilizare: Tehnică