Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.

COLOANĂ

 

Ţara  vedetei: România

Definiţie: Nume dat mai multor aparate folosite în chimie și în industria chimică, alcătuite dintr-o manta cilindrică verticală de metal, de sticlă etc. care conține materiale adsorbante sau talere de formă specială, materiale filtrante etc.

Sursa definiţiei: Dicţionarul explicativ al limbii române, Academia Română, Institutul de lingvistică “ Iorgu Iordan”, Editura Univers Enciclopedic, Bucuresti, 1998

Context 1: In orice moment, independent de programarile facute, este posibil sa se actioneze manual regenerarea coloanei aflate in functiune, prin simpla apasare a unui buton; in acelasi timp, coloana aflata pana atunci in stand-by va intra automat in functiune. ( www.ascomi.ro/pc/Statie-automata-de-dedurizare-AS90-V-Duplex-2p57)

Context 2: La atingerea unui volum prestabilit, începe regenerarea coloanei aflate până atunci în funcţiune şi, în acelaşi timp, intră în funcţiune coloana care era în stand-by. Astfel se realizeaza practic continuitatea furnizarii de apa dedurizata. ( Broşură de prezentare a produselor Ascomi Trade Company Srl, România)

Corespondent în limba italiană: Bombola

Concept generic: Recipient

Aria de utilizare: Tehnică