Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau

Studii de caz

Destinatie apa tratata: clientul final a solicitat o instalatie de demineralizare a apei de alimentare pentru doua cazane de abur VIESSMANN, avand fiecare o productie de 0,7 t/h abur.

BUTON

 

Definiţie: Piesă mică, în formă de disc, care, prin apăsare sau învârtire, asigură un contact electric sau o acțiune mecanică.

Sursa definiţiei: : Dicţionarul explicativ al limbii române, Academia Română, Institutul de lingvistică “ Iorgu Iordan”, Editura Univers Enciclopedic, Bucuresti, 1998

Context 1:Apăsand acest buton se scoate centrala din faza de blocaj a aprinderii cauzată de lipsa aprinderii arzătorului în cazul cererii de energie termică. Dacă există cerere de căldură, o dată apăsat butonul, centrala va reîncerca aprinderea arzătorului.  ( Documentaţie tehnică  FERROLI România )

Context 2: Pentru a accesa nivelurile de programare “utilizator final” (U), „punere in funcţiune” (M) și „specialist” (S) apăsaţi tasta OK, apoi apăsaţi şi apăsaţi 3 secunde tasta Info, selectaţi cu ajutorul busonului nivelul dorit şi confirmaţi cu butonul OK. ( Manual tehnic pentru centralele termice Baxi  )

Corespondent în limba italiană: Pulsante

Concept generic: Dispozitiv de comandă

Aria de utilizare: Tehnică