Statii Automate de Demineralizare DA/V

SKU:
Garantie:

Demineralizatoare automate cu straturi de rasini schimbatoare de ioni separate (coloana puternic cationica in ciclu HCl, coloana puternic anionica in ciclu NaOH), cu functionare complet automata, controlata de un panou de comanda cu programator electronic computerizat.

Toate modelele sunt furnizate in versiune completa, montate pe skid, si sunt proiectate si realizate pentru a garanta o inalta fiabilitate si o durata lunga de viata.

Toate vanele cu membrana sunt comandate pneumatic si sunt montate pe partea anterioara a coloanelor de rasina. Panoul de comanda, cu programator electronic computerizat, include toate instrumentele necesare controlarii parametrilor functionali, semnalizare luminoasa si alarma, vizualizarea sinoptica a sistemului hidraulic.
Conductivitatea apei tratate este verificata si afisata continuu; la atingerea unei valori prestabilite, vana de iesire se închide automat. În acelasi timp, vana de golire se deschide, pentru o “purjare de proba”, pe o perioada prestabilita; daca dupa acest interval calitatea apei revine la o valoare satisfacatoare, sistemul reintra în functiune; altfel, începe automat ciclul de regenerare, sau un semnal luminos avertizeaza ca este necesara regenerarea. Aceasta se declanseaza prin simpla apasare a unui buton si se desfasoara automat. Sistemul include un comutator de trecere de pe functionarea automata pe cea manuala. 

Disponibile si in versiunea DUPLEX.

Te-ar putea interesa