Oficial: ASCOMI este Distribuitorul Exclusiv NOBEL in Romania

De peste 27 de ani, specialistii ASCOMI TRADE COMPANY furnizeaza pietei romanesti echipamentele de tratare a apei NOBEL – Italia, in calitate de reprezentant tehnic si comercial exclusiv in Romania. De la filtre pana la instalatii de dozare a diversilor aditivi, de la statii de dedurizare si demineralizare pana la instalatii de osmoza inversa, produsele NOBEL sunt raspandite pe intreg teritoriul tarii, la beneficiari din cele mai diferite domenii de activitate. Calitatea acestor produse si serviciile asigurate de ASCOMI au facut ca in Romania NOBEL sa fie sinonim cu “statie de dedurizare”.

aqua

 

Echipamente de tratare a apei NOBEL

Descriere scurta

Modelele AS/V DUPLEX sunt instalatii automate industriale de dedurizare cu doua coloane, cu comanda de volum, cu furnizare continua de apa dedurizata.

Descriere scurta

Statiile automate de dedurizare model AS/T, cu programator electronic cu comanda de timp, sunt utilizate pentru tratarea apelor în scopuri atat rezidentiale, cat si industriale.

Descriere scurta

Statiile automate de dedurizare model AS/SV-V, cu programator electronic cu comanda mixta de timp/volum, sunt utilizate pentru tratarea apelor în scopuri atat rezidentiale, cat si industriale.

Descriere scurta

Statiile din seria AS/METER sunt statii de dedurizare automate cu comanda volummetrica a regenerarii.

Descriere scurta

Sistemele AC sunt statii de dedurizare in versiune compacta, cu comanda automata a regenerarii functie de un program de timp.

Descriere scurta

Modelele AC sunt statii de dedurizare in versiune compacta, cu comanda automata a regenerarii.

Descriere scurta

Statii automate de dedurizare cu doua coloane cu vane CLACK, cu comanda de volum a regenerarii, ce permit furnizarea continua de apa tratata.

Descriere scurta

Statii automate de dedurizare cu vane CLACK, cu comanda electronica a regenerarii functie de timp, volum sau timp/volum.

Descriere scurta

Sunt statii de dedurizare automate cu programator electronic, cu comanda de timp (AS/AT) sau de timp/volum (AS/AV).  Ambele serii pot fi utilizate atat pentru aplicatii rezidentiale (apa potabila), cat si industriale.

Descriere scurta

Modelele AM/D sunt statii de dedurizare cu coloane din otel carbon, acoperite la interior cu rasini epoxidice de uz alimentar, prevazute cu placa de distributie cu efect radial cu duze difuzoare (crepine) din polipropilena

Descriere scurta

Modelele AM/D DUPLEX sunt statii de dedurizare cu coloane din otel carbon, acoperite la interior cu rasini epoxidice de uz alimentar, prevazute cu placa de distributie cu efect radial cu duze difuzoare (crepine) din polipropilena.

Descriere scurta

Modelele AM/F sunt statii de dedurizare cu coloane din otel carbon, acoperite la interior cu rasini epoxidice de uz alimentar, prevazute cu placa de distributie cu efect radial cu duze difuzoare (crepine) din polipropilena.

Descriere scurta

Sunt echipamente cu performante tehnice excelente, proiectate in vederea obtinerii unui ansamblu simplu, rezistent si fiabil.

Descriere scurta

Sunt echipamente cu performante tehnice excelente, proiectate in vederea obtinerii unui ansamblu simplu, rezistent si fiabil.

Descriere scurta

Modelele din seria RE sunt cele mai avansate din gama de instalatii de osmoza inversa produse de NOBEL.

Descriere scurta

Filtre mecanice autocuratitoare cu cartus filtrant din otel inoxidabil, racorduri intre 3/4" si 2", gama de debite 3,5 - 15 m3/h.

Descriere scurta

Sunt filtre cu racorduri cu flanse DN65, DN80 si DN100. Debitele celor 3 modele sunt de 30, 45 si respectiv 60 m3/h.

Descriere scurta

Filtrele FPA sunt filtre de sedimente multi-cartus, pentru debite medii si mari (20÷60 m3/h) si pentru aplicatii civile si industriale

Descriere scurta

Filtrele FS-HW/HW2 sunt filtre de sedimente cu cos, fiind destinate debitelor medii si mari. Adecvate de asemenea pentru filtrarea apei calde (pana la 80°C), pot fi utilizate si ca separatoare de namol pentru circuite de apa racita sau de incalzire.

Descriere scurta

Filtrele FCP/K sunt filtre de sedimente cu cartus filtrant pentru retinerea particulelor in suspensie din apa, cu temperatura maxima de lucru de de 90°C.

Descriere scurta

Filtrarea apei este procesul mecanic ce permite inlaturarea particulelor solide (de dimensiuni mici) din apa.

Descriere scurta

Filtrele de apa din seria FCV sunt filtre automate cu nisip cuartos (dual media), cu spalare automata in contracurent a stratului filtrant.

Descriere scurta

Filtrele FCD/F sunt filtre automate cu nisip cuartos (dual media), cu spalare automata in contracurent a stratului filtrant, echipate cu vane cu membrana cu actionare hidropneumatica.

Descriere scurta

Filtrele FCD/F sunt filtre automate cu nisip cuartos (dual media), cu spalare automata in contracurent a stratului filtrant, echipate cu vane fluture cu servomotor cu comanda pneumatica.

Descriere scurta

Modelele FACV sunt filtre la care coloanele sunt realizate din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla, iar regenerarea se efectueaza automat functie de un program de timp.

Descriere scurta

Filtrele automate cu carbune activ FACD/D sunt filtre de apa cu carbune activ, cu spalare automata in contracurent a stratului filtrant, echipate cu vane cu membrana cu actionare hidropneumatica.

Descriere scurta

Filtrele FACD/F sunt filtre automate cu carbune activ, cu spalare automata in contracurent a stratului filtrant, echipate cu vane fluture cu servomotor cu comanda pneumatica.

Descriere scurta

Modelele FFV sunt filtre la care coloanele sunt realizate din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla, iar regenerarea se efectueaza automat, functie de un program de timp. Gama lor de debite acopera intervalul 1 – 4,5 m3/h.

Descriere scurta

Filtrele de deferizare si demanganizare a apei FFD/D sunt utilizate pentru tratarea apei in instalatii cu debite medii si mari (atat rezidentiale, cat si industriale).

Descriere scurta

Filtrele de deferizare si demanganizare a apei FFD/D sunt utilizate pentru tratarea apei in instalatii cu debite medii si mari (atat rezidentiale, cat si industriale).

Descriere scurta

Pompe dozatoare electromagnetice cu debit constant, reglabil, cu reglare analogica de la 1 la 100%.

Descriere scurta

Pompa dozatoare cu debit proportional, controlata de un debitmetru emitator de impulsuri sau un semnal in curent 0/4-20 mA, reglaj digital.

Descriere scurta

Sunt pompe dozatoare electromagnetice cu membrana controlate electronic, cu debit constant temporizat, cu posibilitatea setarii a pana la 10 programe saptamanale independente.

Descriere scurta

Sunt pompe dozatoare electromagnetice cu membrana controlate electronic, avand incorporat un instrument pentru controlul pH sau Redox, cu set-point reglabil pentru comanda automata a pompei.

Descriere scurta

Debitmetre pentru apa rece cu cadran uscat, pentru comanda pompelor dozatoare proportionale; inclusiv cap emitator de impulsuri, cu citire directa a m3 de apa.

Descriere scurta

Rezervoare de stocare cilindrice, din polietilena anti-soc, gradate, cu capac cu filet pentru umplere; permit fixarea directa a pompelor dozatoare cu ajutorul suportului special inclus in furnitura acestora. Capacitati de la 50 la 1000 litri.

Descriere scurta

SPT 504 este un sistem automat pentru controlul conductivitatii apei recirculate in turnurile de racire, cu purjarea automata a apei la atingerea valorii limita prestabilite.

Descriere scurta

SPT 504-PRO este un sistem automat evoluat pentru controlul conductivitatii apei recirculate in turnurile de racire, cu purjarea automata a apei la atingerea valorii limita prestabilite.

Descriere scurta

Deionizatoare automate cu straturi de rasini schimbatoare de ioni separate. 

Descriere scurta

Statiile automate de denitrificare AM-DN sunt utilizate pentru tratarea apei in instalatii industriale.