Sistem Osmoza Inversa Nobel Tipo 3

SKU:
Tipo 3
Garantie:
2 ani
Pret4,797.54 RON

 
 
Riscul poluarii apei datorita evacuarii produselor industriale sau din alte motive este din ce in ce mai frecvent. Cu toate eforturile depuse de specialistii regiilor de alimentare cu apa si cei ai ministerelor mediului si sanatatii, sunt frecvente cazurile in care apa ce curge din robinetul de acasa nu este tocmai curata.
In plus, exista o serie de substante poluante ce nu sunt perceptibile prin gust sau miros, si pot fi detectate numai prin analize in laboratoare specializate.
 
De acum, toate aceste neajunsuri pot fi remediate!
Cu TIPO 3, apa de la robinetul Dumneavoastra va fi pura, limpede, fara nisip sau substante in suspensie, mirosuri dezagreabile, bacterii sau orice alt fel de poluanti.
 
TIPO 3 este un aparat cu Osmoza Inversa; astfel, inacest aparat de uz casnic este aplicata aceeasi tehnologie de avangarda utilizata in instalatiile de desalinizare, care a permis potabilizarea apei de mare.
TIPO 3 furnizeaza apa pura, limpede, si sigura, retinand 99,9% din substantele straine din apa.
TIPO 3 reprezinta o formidabila bariera de protectie a sanatatii intregii familii.
Cantitatea de apa furnizata este arhisuficienta pentru necesarul zilnic de consum al intregii familii.
Toate materialele utilizate sunt netoxice si perfect adaptate pentru a intra in contact cu produsele alimentare.
Toate dispozitivele ce il compun sunt instalate in interiorul unei carcase din otel inoxidabil, cu un design elegant si compact.
Dimensiunile reduse permit montarea lui sub un lavoar normal de bucatarie.
 
TIPO 3 cuprinde un pre-filtru de 5 microni, un pre-filtru cu carbune activ, membrana de osmoza inversa, un rezervor de acumulare presurizat, din otel inoxidabil, cu capacitatea de 18 litri, un post-filtru cu carbune activ, un sterilizator de siguranta cu raze ultraviolete, robinetul de prelevare si vana de amestec.

Cere informatii