Filtre de Sedimente pentru Debite Mari FPA si FS

FPA - filtre de sedimente multi-cartus, pentru debite medii si mari (20÷60 m3/h) si pentru aplicatii civile si industriale, ce au fost proiectate si realizate pentru a avea caracteristici de rezistenta si fiabilitate ridicate; materialele utilizate, executia atenta si verificarile riguroase la care sunt supuse asigura o eficacitate perfecta si o durata de viata indelungata.

Filtrele FPA sunt extrem de versatile si pot fi utilizate in numeroase aplicatii, in special datorita realizarii corpului lor din otel inoxidabil AISI316L. Filtrele sunt furnizate impreuna cu manometre de control si supapa de dezaerisire.

Gama cuprinde diferite modele, fiecare putand fi completat cu diverse tipuri de elemente filtrante (lavabile din plasa de otel inoxidabil sau din plasa de nylon si de unica folosinta, din fibre de polipropilena rasucite sau din microfibra pura de micropropilena), disponibile la randul lor la diverse grade de filtrare (de la 1 la 100 microni). Toate materialele utilizate sunt conforme Directivelor Europene privind materialele și obiectele destinate să vină în contact cu produsele alimentare si apa potabila.

 

FS-HW - filtre de sedimente cu cos, pentru debite medii si mari (20÷90 m3/h); materialele utilizate, executia atenta si verificarile riguroase la care sunt supuse asigura o eficacitate perfecta a acestor filtre, precum si o durata de viata indelungata.

Filtrele sunt constituite dintr-un recipient din otel carbon, acoperit la interior cu un strat de rasini epoxidice de uz alimentar, si un element filtrant cu cos. Elementul filtrant este constituit dintr-o retea din otel inoxidabil, montata pe un suport din acelasi material. Gradul de filtrare standard al elementului filtrant este de 50 microni; la cerere, cosul este disponibil si cu gradul de filtrare 100 microni. Doua manometre, instalate la intrarea si la iesirea din filtru, permit determinarea pierderii de sarcina si, de aici, a necesitatii spalarii elementului filtrant. Suprafata mare a acestuia permite reducerea la minimum a frecventei operatiunilor de curatare, operatiuni facilitate de faptul ca suruburile de fixare a capacului sunt din otel inoxidabil, iar etansarea se face cu O-ringuri.

Toate materialele utilizate sunt conforme Directivelor Europene privind materialele și obiectele destinate să vină în contact cu produsele alimentare si apa potabila.

Putand fi utilizate pana la temperaturi ale apei de 80°C, filtrele FS pot fi de asemenea utilizate pentru filtrarea apei din circuitele instalatiilor de incalzire.

Produse

Filtrele din seria FS au fost proiectate si sunt realizate pentru a garanta un nivel ri
Filtrele FPA sunt filtre de sedimente multi-cartus, pentru debite medii si mari (20÷60 m3/h) si…

Problema ta cu apa

Spune-ne despre problema pe care o ai cu apa

sau