Oficial: ASCOMI este Distribuitor Unic NOBEL in Romania

De peste 27 de ani, specialistii ASCOMI TRADE COMPANY furnizeaza pietei romanesti echipamentele de tratare a apei NOBEL – Italia, in calitate de reprezentant tehnic si comercial exclusiv in Romania. De la filtre pana la instalatii de dozare a diversilor aditivi, de la statii de dedurizare si demineralizare pana la instalatii de osmoza inversa, produsele NOBEL sunt raspandite pe intreg teritoriul tarii, la beneficiari din cele mai diferite domenii de activitate. Calitatea acestor produse si serviciile asigurate de ASCOMI au facut ca in Romania NOBEL sa fie sinonim cu “statie de dedurizare”.

aqua

Certificari Ascomi
iqnetiso9001iso14001
Certificari Nobel
gostriscirsincertudt

Echipamente de tratare a apei NOBEL

Descriere scurta

Sunt echipamente cu performante tehnice excelente, proiectate in vederea obtinerii unui ansamblu simplu, rezistent si fiabil.

Descriere scurta

Modelele AS/V DUPLEX sunt instalatii automate industriale de dedurizare cu doua coloane, cu comanda de volum, cu furnizare continua de apa dedurizata.

Descriere scurta

Filtrele automate de denitrare comapacte AC/DN sunt utilizate pentru tratarea apei atat in instalatii rezidentiale.

Descriere scurta

Filtrele FCD/F sunt filtre automate cu nisip cuartos (dual media), cu spalare automata in contracurent a stratului filtrant, echipate cu vane fluture cu servomotor cu comanda pneumatica.